Kerho

Kerhohuone: TTY/Konetalo K701

Osoite: Korkeakoulunkatu 6, 33720 Tampere

Sähköpostiosoite: ttmk[ät]tut.fi

Säännöt: linkki

Tampereen Teekkarien Moottorikerho ry on perustettu vuonna 1974 ja toiminnan katsotaan varsinaisesti alkaneen vuonna 1975 ensimmäisen hallituksen myötä. Kerho järjestää erilaisia leikkimielisiä moottoriurheiluun liittyviä tapahtumia ja kerhohuone toimii kokoontumispaikkana kaikenlaisista motorisoiduista härveleistä kiinnostuneille. Kerhon toimintaan liittyy olennaisena osana myös ajoneuvojen huolto, korjaus ja rakentelu. Näitä toimia voi harrastaa kerhon tallilla. Lisäksi kerho ylläpitää moposuojaa, johon jäsenet voivat edullisesti tuoda moottoripyöränsä talvisäilöön. Kerho myös vuokraa yhdessä ylioppilaskunnan kanssa pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön.

Kerhon jäseneksi pääset helposti: Kävelet kerhohuoneen ovesta sisään ja maksat jäsenmaksun.
Lukuvuonna 2018-2019 jäsenmaksu on 5 euroa sisältäen TTMK-tuotteen.

Tulevista tapahtumista saat parhaiten tiedon seuraamalla kerhon foorumia, ajankohtaista -sivua ja liittymällä kerhon sähköpostilistalle.

Kerhon tapahtumista historian varrelta uusimmat ja komeimmat valokuvat löytyvät osoitteesta
ttmk.kuvat.fi

Tykkää meistä nyt myös Facebookissa!
Ja seuraa instagramissa @moottorikerho.

Kerhohuone

Sijainti

Moottorikerhon kerhohuone sijaitsee Konetalon alakerrassa huoneessa K701. Konetalon aulasta johtaa portaikko liki suoraan kerhon ovelle. Avoinna oleva ovi on merkki älyllisestä elämästä – Astu sisään! Ovi on lukukausien aikaan useimmiten auki koko päivän.

Lehdet

Kerhohuoneella ei yleensä ole puutetta mielenkiintoisesta luettavasta, sillä kerholle tulee kestotilauksina runsas valikoima alan lehtiä. Lisäksi lehtitarjontaa täydennetään erilaisilla irtonumeroilla. Lehtivalikoimaa uudistetaan aika kokoajan vastaamaan paremmin jäsenistön toiveisiin, joten toivomuksia eri lehdistä saa esittää, uusimpana hankintana Top Gear-suomi.

Tuoreiden lehtien lisäksi kerhohuoneelta löytyy myös vanhempia vuosikertoja. Tekniikan Maailman vuosikertoja on jo 70-luvulta alkaen.

Muuta

Kahden verkkoyhteydellisen tietokoneen, Taulutelevision, Playstationin, vaaleanpunaisen Moccamasterin ja videoiden lisäksi kerhohuoneella on kolme mukavaa sohvaa, joilla istuskellessa voi nauttia kerhon sopuhintaisista virvokkeista Grand Tourismon pelaamisen ohessa.

Tarpeen tullen ruokaisempaa tarjontaa voi lämmitellä kerhon mikroaaltouunissa tai sähköliedellä. Kahvinkeitinkin löytyy janoisia varten sekä tietysti tiskipöytä jossa likastuneet astiat pestään välittömästi käytön jälkeen.