Talli

Kerholla on jäsenille tarkoitettu autonkorjausta, yms. tarkoitusta varten talli, joka sijaitsee Hervannan itäpuolella noin kilometrin etäisyydellä Hervannan kampukselta.

Päivän remontille ja muulle satunnaisemmalle korjaustoiminnalle on mahdollista varata SWAP-ruutu käyttöön kohtuullisella varoitusajalla, hyvällä onnella jopa ilman varoitusaikaa.

Ota yhteys kerhomme tallivastaavaan, Taavi Kasuriseen, Telegramissa @tiivitaavi tai puh. 045-112 7565.

Tallin varustukseen kuuluu valikoima yleistyökaluja, hitsauslaite, rengas- ja tasapainotuskone, hydrauliprässi ja tietenkin paljon hyviä neuvoja. Myös mahdollisuus vuokrata aggrekaattia ja ataconin quick bend turvakaarien taivutuskonetta 38 45 42.4mm lesteillä.

Talli on sijainnut nykyisellä paikallaan vuodesta 2021 lähtien. Uuteen talliin on pystytetty mm. SWAP-ruudun autojen nostoon kaksipilarinosturi.

Palvelut

Rengastyöt

Tallilla onnistuu renkaiden vaihto ja tasapainotus omatoimisesti. Ensimmäiset käynnit suoritetaan opastetusti. Rengastöiden ajan saat käyttää Swap-ruutua ilman lisämaksua rengastöiden hinnalla. Muita töitä tehdessäsi olet velvoitettu maksamaan myös normaalin Swap-ruudun tuntihinnan.

Hinnat:
1,50 €/rengas/tasapainotus (painot sisältyvät hintaan)
1,00 €/rengas/vannekone (kumin irrotus ja uuden asennus vanteelle)
0,50 €/uusi venttiili (jos tarvitsee)
Isomman rengasläjän pelkät kumien poistot/vaihdot vannekoneella 5 €/h

Vuokrapalvelut

Tallilta on mahdollista vuokrata tallipaikka, projektipaikka tai swap-ruutu. Tallipaikkoja vuokraamme pidemmiksi ajoiksi (enemmän kuin 6kk). Projektipaikkoja vuokraamme keskipitkiksi ajoiksi kuukausittain (enemmän kuin 1 kk). Swap-ruutua vuokraamme lyhyempiaikaisia korjaustarpeita varten.

Swap-ruutu

Swap-ruudun vuokratessasi käytössäsi on valikoima käsityökaluja sekä muuta autoremonttiin tarvittavaa kalustoa, kuten tunkkeja ja autopukkeja. Lisämaksusta käytössä ovat myös rengas- ja tasapainotuskone sekä MIG-hitsi. Kysy näistä tallivastaavalta.

Swap-ruudun varatut ajat näkyvät sivun alareunan kalenterista.
HUOMIO: Kalenterissa näkyvien swap-varausten lisäksi tallin kuukausipaikalla olevat vuokralaiset (aka tallilaiset) käyttävät swap-ruutua. Mahdollisissa päällekkäisyyksissä lähtökohtaisesti tallilainen väistää swap-käyttäjää, sillä swap-käyttö on ykkösprioriteetti. Tämän takia tallilaisten varaukset eivät näy tässä kalenterissa.
Tallilaisella on kuitenkin tärkeitä remontteja varten oikeus lunastaa varauksensa, minkä takia varaus ei aina onnistu, vaikka kalenteri näkyisi vapaana. Vastaavasti jos tallilaisen varaukseen on alle 24 h, saa tallilainen pitää varauksensa.

Swäp-ruutua voit vuokrata joko alle 8h tai 8-24h ajanjaksoissa. Swäp-varauksen aika katsotaan tilannekohtaisesti.

Tässä swap-ruudun säännöt, lue ennen varausta.

Tallipaikka

Tallipaikka sisältää lämpimän sisäpaikan, lisäksi tallipaikan vuokralaisella on oikeus käyttää swap-ruutua sen ollessa vapaana.

Kaikki tallipaikat ovat tällä hetkellä varattuja. Ilmoitathan kiinnostuksesi tallipaikasta tallivastaavalle, jolloin pääset jonoon! Vaihtuvuus tallilla on tavannut olla aika vähäistä, joten tallipaikkaa voi joutua odottamaan melko pitkään.

Pihapaikat

Vapaita pihapaikkoja vuokrataan tallin vuokralaisille ja usein swap-paikkaa käyttäville.

Tiedustele pihapaikkojen tilanteesta tallivastaavalta.

Tyypilliset taksat

Kohde <8 h 8-24 h 1 kk*
SWAP 6 € 10 €
Projektipaikka 60 €
Tallipaikka 105/135 €1
Pihapaikka 5 €

1 Hinta opiskelijoille 105 € ja muille 135 € kuukaudessa.

Epäsiistiksi jätetyistä tiloista voidaan periä siivousmaksu alkaen 5e.
Tallin osoitteen ja tarkemmat maksuohjeet saat tallivastaavalta vuokrauksen yhteydessä.

Tallin varauskalenteri (SWAP-ruudulle)