Talli

Kerholla on jäsenille tarkoitettu autonkorjausta, yms. tarkoitusta varten talli, joka sijaitsee Hervannan itäpuolella noin kilometrin etäisyydellä Hervannan kampukselta.

Päivän remontille ja muulle satunnaisemmalle korjaustoiminnalle on mahdollista varata SWAP-ruutu käyttöön kohtuullisella varoitusajalla, hyvällä onnella jopa ilman varoitusaikaa.

Ota yhteys kerhoomme tai tallivastaavaan, Juho Huikuriin, puh. 050 5689178. Yhteyden saat myös sähköpostilla: if.kmtt [tä] avaatsavillat.

Tallin varustukseen kuuluu valikoima yleistyökaluja, hitsauslaite, rengas- ja tasapainotuskone ja tietenkin paljon hyviä neuvoja. Myös mahdollisuus vuokrata aggrekaattia ja ataconin quick bend turvakaarien taivutuskonetta 38 45 42.4mm lesteillä.

Syksyn-talven 2020-2021 aikana talli on muuttanut nykyiseen uuteen tilaan, johon ollaan pystyttämässä mm. SWAP-ruudun autojen nostoon kaksipilarinosturi ja lisäksi tullaan mahdollistamaan autojen pesu sisätiloissa myös talviaikaan!

Palvelut

Rengastyöt

Tallilla onnistuu renkaiden vaihto ja tasapainotus omatoimisesti. Ensimmäiset käynnit suoritetaan opastetusti. Rengastöiden ajan saat käyttää Swap-ruutua ilman lisämaksua rengastöiden hinnalla. Muita töitä tehdessäsi olet velvoitettu maksamaan myös normaalin Swap-ruudun tuntihinnan.

Hinnat:
1,50 €/rengas/tasapainotus (painot sisältyvät hintaan)
1,00 €/rengas/vannekone (kumin irrotus ja uuden asennus vanteelle)
0,50 €/uusi venttiili (jos tarvitsee)
Isomman rengasläjän pelkät kumien poistot/vaihdot vannekoneella 5 €/h

Vuokrapalvelut

Tallilta on mahdollista vuokrata tallipaikka, projektipaikka tai swap-ruutu. Tallipaikkoja vuokraamme pidemmiksi ajoiksi (enemmän kuin 6kk). Projektipaikkoja vuokraamme keskipitkiksi ajoiksi kuukausittain (enemmän kuin 1 kk). Swap-ruutua vuokraamme lyhyempiaikaisia korjaustarpeita varten.

Swap-ruutu

Swap-ruudun vuokratessasi käytössäsi on valikoima käsityökaluja sekä muuta autoremonttiin tarvittavaa kalustoa, kuten tunkkeja ja autopukkeja. Lisämaksusta käytössä ovat myös rengas- ja tasapainotuskone sekä MIG-hitsi. Kysy näistä tallivastaavalta.

Swap-ruudun varatut ajat näkyvät sivun alareunan kalenterista.

Swäp-ruutua voit vuokrata joko 8h tai 8-24h ajanjaksoissa.

Tässä swap-ruudun säännöt, lue ennen varausta.

Tallipaikka

Tallipaikka sisältää lämpimän sisäpaikan, lisäksi tallipaikan vuokralaisella on oikeus käyttää swap-ruutua sen ollessa vapaana.

Kaikki tallipaikat ovat toistaiseksi varattuja. Jono tallipaikoille on päivityshetkellä tyhjä (11.11.2020), joten ilmoitathan kiinnostuksesi tallipaikasta tallivastaavalle, jolloin pääset jonoon! Vaihtuvuus tallilla on tavannut olla aika vähäistä, joten tallipaikkaa voi joutua odottamaan pisimmillään jopa yli vuoden.

Projektipaikka

Projektipaikka sisältää tallin pihassa olevan ruudun, sekä kahden vuorokauden verran swap-ruudun käyttöoikeutta viikossa. Tiedustele projektipaikasta tarkemmin tallivastaavalta.

Pihapaikat

Vapaita pihapaikkoja vuokrataan tallin vuokralaisille ja usein swap-paikkaa käyttäville.

Tiedustele pihapaikkojen tilanteesta tallivastaavalta.

Tyypilliset taksat

Kohde <8 h 8-24 h 1 kk*
SWAP 6 € 10 €
Projektipaikka 60 €
Tallipaikka 105/135 €1
Pihapaikka 5 €

1 Hinta opiskelijoille 105 € ja muille 135 € kuukaudessa.

Epäsiistiksi jätetyistä tiloista voidaan periä siivousmaksu alkaen 5e.

Tallin varauskalenteri (SWAP-ruudulle)