Kerho

Kerhohuone: Tampereen Yliopisto, Hervannan kampus / Konetalo K701

Osoite: Korkeakoulunkatu 6, 33720 Tampere

Sähköpostiosoite: hallitus[ät]ttmk.fi

Säännöt: linkki

Tampereen Teekkarien Moottorikerho ry on perustettu vuonna 1974 ja toiminnan katsotaan varsinaisesti alkaneen vuonna 1975 ensimmäisen hallituksen myötä. Kerho järjestää erilaisia matalan kynnykset moottoriurheiluun liittyviä tapahtumia ja kerhohuone toimii kokoontumispaikkana kaikenlaisista motorisoiduista härveleistä kiinnostuneille. Kerhon toimintaan liittyy olennaisena osana myös ajoneuvojen huolto, korjaus ja rakentelu. Näitä toimia voi harrastaa kerhon tallilla. Lisäksi kerho ylläpitää moposuojaa, johon jäsenet voivat edullisesti tuoda moottoripyöränsä talvisäilöön. Kerho myös vuokraa yhdessä ylioppilaskunnan kanssa pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön.

Kerhon jäseneksi pääset helposti liittymään tästä linkistä.

Tulevista tapahtumista saat parhaiten tiedon liittymällä jäseneksi ja kerhon aktiiviseen telegram-ryhmään, sekä seuraamalla kerhon tg-tiedotuskanavaa

Kerhon tapahtumista historian varrelta uusimmat ja komeimmat valokuvat löytyvät osoitteesta
ttmk.kuvat.fi

Tykkää meistä nyt myös Facebookissa!
Ja seuraa instagramissa @moottorikerho

 

 

 

Kerhohuone

Sijainti

Moottorikerhon kerhohuone sijaitsee Konetalon alakerrassa huoneessa K701. Konetalon aulasta johtaa portaikko liki suoraan kerhon ovelle. Avoinna oleva ovi on merkki älyllisestä elämästä – Astu sisään! Ovi on lukukausien aikaan useimmiten auki koko päivän. Ja jollei se ole, niin kannattaa käyttää telegramia apuna ja pyytää jotakuta hallituksen jäsentä paikalle

Lehdet

Kerhohuoneella ei yleensä ole puutetta mielenkiintoisesta luettavasta, sillä kerholle tulee kestotilauksina runsas valikoima alan lehtiä. Lisäksi lehtitarjontaa täydennetään erilaisilla irtonumeroilla. Lehtivalikoimaa uudistetaan aika ajoin vastaamaan paremmin jäsenistön toiveita, joten toivomuksia eri lehdistä saa esittää.

Tuoreiden lehtien lisäksi arkistosta löytyy myös vanhempia vuosikertoja, esimerkiksi Tekniikan Maailman vuosikertoja on jo 60-luvulta alkaen. Lehtien lisäksi kerhohuoneella on myös alan kirjallisuutta (ja tyypillisesti yksi tai useampia kävelevää tietokirjaa etäisesti muistuttava henkilö, ainakin jos moottoreista puhutaan).

Muuta

Haalistuneen racepunaisen Moccamasterin lisäksi kerhohuoneella on kaksi mukavaa sohvaa, joilla istuskellessa voi nauttia kerhon sopuhintaisista virvokkeista ja muista palveluista.

Tarpeen tullen ruokaisempaa tarjontaa voi lämmitellä kerhon uunissa, mikrossa tai liedellä. Kerhohuoneen ulkoasu ja varusteet ovat parhaillaan uusimisen alla, joten hyviä ideoita otetaan myös vastaan!